Понякога ние, жените, сме сигурни, че правим всичко безупречно, че

...
 
Понякога ние, жените, сме сигурни, че правим всичко безупречно, че
Коментари Харесай

Погрешните представи на жените за мъжете  

 

Понякога ние, дамите, сме сигурни, че вършим всичко безупречно, че сме най-хубавите и целият свят се върти към нас. А що се отнася до мъжете, ние сме просто специалисти по този въпрос. Ние знаем от какво имат потребност, какво желаят от живота, по какъв начин мислят и по какъв начин ще се държат в дадена обстановка. Но, за жалост, това е главната женска неточност. Не бъдете прекомерно сигурни по този въпрос. В тази публикация ще подчертаем най-важните неточности, които дамите вършат във връзка с мъжете.

Може би най-голямата ни неточност е митът, че мъжете желаят единствено от едно нещо от нас и надълбоко не се интересуват от нашия вътрешен свят и всичките ни усеща, страсти и прекарвания. Може би преди е било по този начин, само че в този момент нещата се трансформираха. В актуалния свят мъжът се смята за главния източник на приходи, тъй че той прекарва цялото си всекидневие на работа и всичките му мисли са заети с кариера и когато се прибере у дома, той няма сили да мисли за романтика. Жената вижда всичко това и си мисли, че мъжът е спрял да я обича и му е по-интересно да лежи на дивана, в сравнение с да приказва с нея. Всъщност той просто се нуждае от отмора в този момент, само че това не значи, че е толкоз безсърдечен. Мъжете, също като дамите, знаят могат да изпитват усеща и от време на време им доставя доста по-голямо наслаждение просто да беседват с вас, в сравнение с да провеждат секс маратон в леглото.

Друга постоянно срещана неточност измежду дамите е вярването, че пътят към сърцето на мъжа е през… Е, краят го знаете. Разбира се, едно момиче би трябвало най-малко от време на време да готви за своя мъж, само че някои го вършат добре, а други по-лошо. Да, способността ви да готвите е още един плюс за вас, само че не забравяйте, че за мъжа това не е значимо и още повече определящ фактор. И сигурно в никакъв случай няма да задържите мъж единствено с отличното си готвене, можете даже да си извършите опит: първо отидете при обичания си с паница телешко варено, а по-късно в пикантно облекло. Кой вид съгласно вас му харесва най-вече? Мисля, че към този момент се досетихте.

Също по този начин се счита, че външният тип въобще не е значим за мъжа и надали не той би трябвало да бъде малко по-красив от маймуна. Разбира се, от една страна, това е по този начин, ние не обичаме хората поради външния им тип. И в случай че той има редица други качества, да вземем за пример, той е добър събеседник, интелигентен, благ и се грижи за вас, тогава няма да се притеснявате доста, че има килнат нос. Той компенсира минусите си във външния тип с вътрешни качества. Е, и дамите не постоянно сме хубавици. Но въпреки това, ние, девойките, също сме естети до известна степен и желаеме да забележим с нас, в случай че не задушлив красавец, то най-малко прелестен и добре поддържан мъж, а от време на време и ние самите си падаме по красиви очи или фигура. Може да звучи малко жестоко, само че в действителност е по този начин и в живота постоянно се случва по този начин.

Друга постоянно срещана неточност, която дамите вършат, е да си мислят, че всички мъже са полигамни и несъмнено ще изневерят при опция, освен това ще го създадат без никакви скрупули на съвестта. Да, безспорно има мъже, които елементарно могат да наклонен от пътя, само че в този момент има и премного девойки, които нямат угризения. Така че няма да прехвърляме цялата отговорност на мъжете, тъй като дамите също надалеч не сме постоянно ангели.

Следващото неправилно разбиране: същинските мъже към този момент са изчезнали, не са това, което са били. Спрете, в този момент помислете, от кое място знаете какви са били мъжете преди, виждали ли сте ги или може би сте се срещали някъде, като не броим книгите или филмите? Какво ви кара да мислите, че в предишното мъжете са били доста по-идеални и по-добри от в този момент? Мъжкият мозък е организиран по напълно друг метод от нашия, затова в никакъв случай няма да разберем доста неща и дали си коства, тъй като женският и мъжкият пол са толкоз забавни един за различен тъкмо поради обстоятелството, че са изцяло разнообразни.

Има и друга женска илюзия: сега, когато стане дума за взаимен живот или брак, всички мъже като че ли се стряскат или стават безделници. Започват да се държат по този начин, като че ли всичко им е разрешено. Разбира се, в случай че вие вършите всичко сами, не го молите за помощ, не си разпределяте домашните отговорности, тогава какво друго може да направи той, щом вие самата не изисквате нищо от него? Мъжът елементарно се отегчава от прекомерно добър живот, тъй че прибавете малко черен пипер към нормалното си държание.

Може би, откакто прочетете тази публикация, не желаете да губите религия в неправилните си показа за мъжете или пък ги намирате за прекомерно прочувствени, само че където има усеща, не може без несъразмерни страсти. Наистина се надяваме, че ще вземете под внимание препоръките от публикацията и фамилният ви живот или връзката ви ще станат по-хармонични, ще знаете по какъв начин да реагирате в дадена обстановка на мъжкото държание и да избягвате острите ъгли.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР